Вступне слово

На нашому сайті ви зможете ознайомитися з основами віровизнання і релігійним світоглядом «Християнського Братства», які визначаються духовним осмисленням буквального змісту Святого Писання.
Зможете переконатися, що традиційне, буквальне сприйняття Святого Писання не відповідає правдивій, духовній його сутності. Зрозумієте, як невірне, спотворене розуміння формує релігійні вірування з їх марновірствами, культами і жорстокостями.
Зможете знайти вірне вирішення найважливіших питань в світлі духовного розуміння Біблії.
Важливо знати, як духовне розкриття Біблійних текстів логічно освітлює всі сторони життя людини, відкриває правдиве пророче розуміння всіх подій, і явищ, дає справжню духовно–наукову оцінку всім релігійним, політичним і економічним процесам, що відбуваються в світі.
   
    Два тисячоліття пройшло з часу найбільшої за своїм значенням світової історичної події. Про Христа і Його Науку говорять багато і по-різному майже на всіх мовах світу. Нові, молоді християнські генерації, розгорнули активне протистояння засиллю нео-язичницькій культурі цього світу. Культурі, яка брудними лавинами обрушується з безлічі джерел масової інформації, породжує релігійне, міжнаціональне, политико-ідеологічне ненависництво, ворожнечу і страх, поширює морально-етичне, содомське розтління.

Згідно з Біблійними пророцтвами, в умовах економічних, політичних і релігійних вольностей і вседозволеності, відкриється і вже „відкривається людина гріха і син погибелі” (2Фесс.2:3)  В таких умовах сучасне християнство залишає без належної уваги заклик Христа: "досліджуйте Писання".. (Ин.5:39) (Ин.15:5) Не утверджуючись на єдиному Завіті Божому, християнство залишилось при старих, традиційних догматах, установлених своїми, так званими  богословами.   "..марно шанують Мене, навчаючи наук людських заповідей."  (Мар.7:7)

Об'єднавшись в боротьбі проти язичницького засилля, християни так і залишилися розділені в розумінні основ Учення Христа і всього Священного Писання. Часто їх віросповідні доктрини настільки суперечливі і віддалені від Істини, що дає супротивникам християнської віри зручний привід для критиканства, зневаги і насмішок. Тоді, як Істина Учення Христа, і святість Його життя вивищується над всяким розумом світу. (Ин.14:6; Еф.1:21; Деян.4:12) Апостоли застерігають і вказують, що внаслідок такого неуцтва повстануть неправдиві пророки і неправдиві вчителі, які внесуть єресі погибелі "І багато хто піде за їхніми розпустами, і через них дорога правди буде зневажена .."(2Пет.2:1-2)

Наша мета закликати до пошуку єдиної Дороги Життя, яка відкривається в беззастережному сприйнятті, ухваленні і виконанні Єдиної Волі Бога, даної Ним особисто в Його Заповідях і затверджених в Слові і житті Ісуса Христа. (Мтф.5:; Псл.39:9) Адже історичний досвід переконливо свідчить про те, що зло, горе і трагедії людства є гріховним наслідком неуцтва, відкидання і порушення Десяти Божих Заповідей всіма народами світу, правителями, яких вони обирають, і релігіями, які вони сповідують. Тільки на єдиній Основі – Заповіді любові до Бога і любові до людини відкривається можливість запобігання прийдешнім духовним, економічним і екологічним кризам, які стають явно загрозливими. Тільки на підставі Десяти Божих Заповідей можливе примирення і об'єднання релігій в однодумстві і згоді, при якій свідоцтво Істини Христа стає могутнім чинником в духовному відродженні людства. Без правдивого знання Божих намірів, які відкриваються у вірному розумінні Учення Христа і пророків, неможливо донести народам,"начальствам і владам" (Еф.3:10) різносторонню, величну премудрість Божу. Тільки християнство, об'єднане навколо Істини Десяти Заповідей, стверджених в Ученні Христа, є тією духовною силою, яка здатна змінювати світ. Молимось про те, щоб Бог надихав Своєю мудрістю, будив, відкривав і вивільняв розум, волю і творчі сили людини, для служіння Істині.

P.S.Матеріали дослідження не є догмою, завершеним віросповіданням «Християнського Братства». Вони можуть доповнюватися їх поглибленням і розширенням, і не будуть перечити раніше дослідженому, оскільки затверджені на підставі Божої Волі, вираженої на Скрижалях Його Заповіту - Десяти Заповідях. Всі зміни і доповнення, які з'являтимуться при дослідженні Святого Писання, можуть тільки вияснювати нові грані сказаного, оскільки глибина, висота і широта Премудрості Божої безмежні. Дослідження Слова Божого, це справа і обов'язок кожного християнина. Публіковані материали можуть використовуватися, передруковуватися, і без порушеннясутності їх тексту, вільно розповсюджуватися. Прохання посилатися на джерело публікацій.